Gecko SP – kompaktní adhezivní uchopovač s jednou destičkou bez otisků

OnRobot
  • Kompaktní, lehký Gecko Single Pad Gripper nevyžaduje žádné kabely, zdroj elektřiny, vzduchu a složité programování při efektivních nákladech a snadném zprovoznění.
  • Inovativní adhezivní uchopovač pro ploché, hladké či perforované objekty automatizuje úkoly, které dříve automatizovat nebylo možné.
  • Uchopování lesklých povrchů bez zanechaných otisků – proto není nutné do výrobních procesů zahrnovat fázi čištění, což šetří čas a zvyšuje produktivitu.

Proč Gecko Single Pad Gripper?

Uchopovač přináší inovativní adhezivní technologii úchopu pro aplikace vyžadující malý půdorys. Inovativní adhezivní uchopovač pro ploché, hladké či perforované objekty auotmatizuje úkoly, které dříve automatizovat nebylo možné.  Adhezivní technologie Gecko nabízí přesné uchopování i perforovaných objektů , jako jsou například desky plošných spojů, nebo lesklé povrchy – bez zanechání otisků.  Gecko SP je kompaktní verze  tradiční Gecko technologie dostupná ve třech velikostech: SP1, SP3 a SP5 pojmenované podle nosnosti v kg, přičemž spolupracuje s předními dodavateli malých robotů a cobotů. Kompaktní design s jednou destičkou dovoluje přístup k předmětům i ve stísněných prostorách.  Nevyžaduje žádné kabely, zdroj elektřiny, přívod vzduchu a složité programování a dovoluje bezproblémovou integraci s roboty dle vašeho výběru.

Máte zájem nebo se jen chcete na něco zeptat?

Ozvěte se nám Všechny kontakty